Nieuws

Einde Office 2010 in zicht, Microsoft lokt gebruikers naar Office 365

Microsoft waarschuwt Office 2010-gebruikers dat de gratis ondersteuning voor hun kantoorpakket binnen een jaar ten einde loopt. Het schuift Office 365 ProPlus naar voor als interessantere upgrade voor bedrijven dan Office 2019. Office 2010 bereikt op 13 oktober 2020 na tien jaar dienst het einde van de ondersteuningstermijn. Net zoals geldt voor het nakende einde van de Windows 7-ondersteuning, zullen vanaf die dag niet langer gratis beveiligingsupdates worden beschikbaar gesteld voor het verouderde Office-pakket.

Microsoft waarschuwt Windows 7 gebruikers over einde security-updates.

Microsoft start vanaf deze week met het waarschuwen van Windows 7 Pro-gebruikers over het nakende einde van de ondersteuning voor hun besturingssysteem. Nadat Microsoft in april is gestart met het pro-actief waarschuwen van Windows 7 Home-gebruikers over het einde van de ondersteuningstermijn op 14 januari 2020, zijn nu ook Windows 7 Pro-gebruikers aan de beurt.

Security en cloudstrategie grootste prioriteit voor Belgische ICT-verantwoordelijken

Moeten we naar de cloud? En hoe? Dat is de voornaamste prioriteit van de Belgische ICT-beslissers. Maar ook cybersecurity blijft een bezorgdheid, net zoals het omgaan met data. Dat blijkt uit de rondvraag van beltug, dat 1750 ICT-beslissers vertegenwoordigt. De organisatie deed haar jaarlijkse rondvraag bij leden naar hun voornaamste prioriteiten voor hun organisatie.

DMZ IT Solutions

Als onafhankelijk IT-specialist adviseren wij u bij de meest complexe IT-vraagstukken.

Nieuwsbrief

schrijf in op onze nieuwsbrief: